Начинка по сезону: яблуко, вишня, груша, родзинки у тонкому тісті. Вага готового виробу 1.200 кг. Ціна 660 грн.
100 г. - 55 грн.
Шоколадний корж з ніжним ванільним і фруктовим конфі. Ціна 420 грн. за 6 штук.
шт. - 70 грн.
Слива в безе на пісочному тісті. Вага готового виробу 0.900 кг. Ціна 540 грн.
100 г. - 60 грн.
Шоколадний бісквіт з ніжним ванільним і фруктовим мусом. Ціна 420 грн. за 6 штук.
шт. - 70 грн.
Торт за стародавнім грецьким рецептом. Вага готового виробу 0.800 кг. Ціна 600 грн.
100 г. - 75 грн.
Вершковий крем з горіхами на макових коржах. Вага готового виробу 1.200 кг. Ціна 660 грн.
100 г. - 50 грн.
Яблучна маса з родзинками та горіхами. Вага готового виробу 0.800 кг. Ціна 480 грн.
100 г. - 60 грн.
Кокосово-горіхові коржі з кавовим кремом. Вага готового виробу 1.400 кг. Ціна 770 грн.
100 г. - 55 грн.
Вафельні коржі у ніжному молочному кремі. Вага готового виробу 0.900 кг. Ціна 540 грн.
100 г. - 60 грн.
Медово-горіхова маса на вафельній основі. Вага готового виробу 0.800 кг. Ціна 675 грн.
100 г. - 75 грн.