Зробити Замовлення: (067) 302 41 95, (093) 039 22 19, (032) 275 95 86

Спробуй торти в кав’ярні або замов доставку по Львову



Торт Фруктова фантазія

фантазія
Фрукти по сезону у вершковому мусі. Вага готового виробу 1.300 кг. Ціна 344грн.
100 г. - 26.5 грн.

Торт Фруктово-сметанковий

IMG_8407
Бісквітні коржі з вершковим кремом та фруктами по сезону. Вага готового виробу 1.200 кг. Ціна 294 грн.
100 г. - 24.5 грн.

Торт Кростата фруктова

IMG_8552
Різноманітні фрукти з заварним кремом у пісочному тісті. Вага готового виробу 1.200 кг. Ціна 318 грн.
100 г. - 26.5 грн.

Торт “Замок принцеси”

3092pos
Мінімальна вага готового виробу від 4.5 кг. Ціна 1125 грн.
100 г. - 25 грн.

Торт “Ромашки”

2003pos
Мінімальна вага готового виробу від 2.5 кг. Ціна 625 грн.
100 г. - 25 грн.

Торт “Свинка Нюша”

12064399_1714701835431884_1993846782_n
Мінімальна вага готового виробу від 2.5 кг. Ціна 625 грн.
100 г. - 25 грн.

Торт Яблучний

яблучний торт
Яблучна маса у вершковому кремі, на бісквітних коржах. Вага готового виробу 1.300 кг. Ціна 331 грн.
100 г. - 25.5 грн.

Торт Маково-кавовий

IMG_0604
Макові коржі з кавовим кремом. Вага готового виробу 1.800 кг. Ціна 477 грн.
100 г. - 26.5 грн.

Торт Наполеон

наполеон
Слоїсте тісто з заварним кремом. Вага готового виробу 1.200 кг. Ціна 264 грн.
100 г. - 22 грн.

Торт Фініковий

фініковий
Фінікові коржі з апельсиновим кремом. Вага готового виробу 1.200 кг. Ціна 294 грн.
100 г. - 24.5 грн.

Торт Сирний з персиком

b6576435447586981245 (22 of 31)
Ніжна сирна маса з персиком. Вага готового виробу 1.500 кг. Ціна 397 грн.
100 г. - 26.5 грн.

Торт Яблуко Адама

IMG_8998-2
Ніжне тісто з прошарком тушених яблук. Вага готового виробу 1.300 кг. Ціна 344 грн.
100 г. - 26.5 грн.

Торт “Палітра”

2892pos
Мінімальна вага готового виробу від 2.5 кг. Ціна 625 грн.
100 г. - 25 грн.

Коровай №3

1810pos
Двоповерховий з голубами. Вартість готового виробу 1000 грн
шт. - 1000 грн.

Торт “Молодятам №2″

3031pos
Мінімальна вага готового виробу від 4.5 кг. Ціна 1125 грн.
100 г. - 25 грн.
Page 1 of 912345...Last »